För konsumenter

Ytterfilé 

MOABs yttrefilé är en otroligt mör produkt som finns i 3 olika smaker. Yttrefilén är en självklarhet på grillen för många, men tack vare sin möra konsistens och mustiga smak så passar den även utmärkt i en gryta eller kanske i en grekisk pytt i panna. 
ytterfilen finns för närvanade i följande smaker: 
* Naturell
*Grillkrydda
​​​​​​​*Vitlök & Chili 

Rimmad lägg 

Vår rimmade lägg är omtalat och omtyckt i hela landet. Från långt upp i norr till allra längst ner i skåne äts det årligen flera hundra ton av vårt fläsklägg. 
Vi tror att det är smaken som gör det, en smak som har arbetetas fram under en väldigt lång tid , av människor som har en brinnande passion för kött, då blir det så här bra. 
Du kan i dagsläget köpa vårt fläsklägg antingen med ben eller benfri. 

Kokt skinka 

MOABs kokta julskinka är en skinka som har allt en perfekt skinka ska ha,  en perfekt avvägd saltbalans, en perfekt struktur, inte för torr och inte så mör att den upplevs sakna struktur. Att ta fram ett sånt recept tar år och massvis av kunskap, och trots att vi nu känner att vi börjar närma oss ett perfekt resultat så arbetar vi årligen med att få smakupplevelsen ännu lite bättre.  Vi får ofta höra att den som en gång har ätit vår kokta skinka inte kommer vilja ha någon annan skinka på julbordet framöver, och vi tror att det är ett resultat av vårt hårda arbete under alla år. 

Grillrevben

Grillreven är en av våra nyaste produkter, det är en produkt som är framtagen av våra bästa och mest erfarna medarbetare. Deras vision var att ta fram en ny produkt på den Svenska marknaden som skulle ge lite liv åt våra grillmiddagar. Vi kan bara säga att dom lyckades! Grillrevben är mörade, kryddade och singelvacade revben som du enkelt lägger på grillen eller varför inte i ugnen om vädret sviker.  Grillrevbenen är nu en självklar produkt i vårt sortiment och väldigt omtyckt av våra kunder. Produkten finns i dagsläget endast i en smak. (Grillkrydda)